Siz en iyisi yine sağa sola cuma mesajları atmaya, Yasin’i şerif hediye etmeye, kola dökmeye devam edin bence.

İkinci dünya savaşında nazi toplama kamplarında bulunan ve bir
şekilde kurtulmayı başaran, günümüzde de hala yaşayan bir esirin
röportajını izledim - Viasat History kanalında

Tarihçi yazar, “orada bulunduğunuz sürece sizi en çok etkileyen ve asla unutamadığınız şey neydi” diye bir soru soruyor

Adam şöyle cevap veriyor ;
“İnsan eti yiyen birini görmüştüm. O kadar acıkmıştı ki daha önceden ölmüş ve cesedi ortada kalmış bir esirin etlerini kopararak yiyordu” İşte bu, savaşın gerçeğiydi…

Siz de zannediyorsunuz ki savaş denen şey o saçma sapan dizilerde izlediğiniz gibi Hayır kardeşim hiç öyle değil… Belki siz 1400 sene önceki kafayla yaşıyor olabilirsiniz ama dünyada çok şey değişti. Öyle zırhlı kıyafetler giymiş, elinde kılıcıyla bir yığın süvari boş bir arsada toplanıp birbirini kesmiyor.

Artık savaşlar, savaşanlar dışında herkese acı çektiriyor. En çok da masum çocuklara. Etkileri on yıllar hatta yüz yıllar boyunca devam ediyor.
Ve siz ; karnı ağrısa koşa koşa hastaneye giden adamlar savaş çığırtkanlığı yapıyorsunuz. Tutan mı var birader, gidin !.

Senelerdir Yemen’e uygulanan ambargolar ve bombardıman nedeniyle yüz binlerce çocuk açlıktan ve hastalıktan öldü, ölüyor.

Myanmar’da, Arakan’da insanlara yapılan zulümleri hayal bile edemezsiniz.

Yine Somali başta olmak üzere birçok orta Afrika ülkesinde insanları diri diri yakıyorlar. Videolarını izledim bizzat.

Bunlar söz konusu iken hiç sesiniz çıkmıyor ama mevzu Filistin olunca hepiniz SAT komandosu kesiliyorsunuz. Çünkü beyniniz medya tarafından kullanılmaya çok müsait boşluklarla dolu. Çünkü üç yaşındaki evladınız sarin gazı soluyup bağıra bağıra can vermedi yanı başınızda.

Müslümanlara zulüm ediliyor diyorsunuz ama bir türlü insanlara zulüm ediliyor diyemiyorsunuz. Kendiniz gibi inanmayan, sizden olmayan insanların acıları hiçbir zaman umurunuzda olmadı.

Çok savaşmak istiyorsanız binip otobüse savaşmaya gidebilirsiniz. Bizim için mahsusu yok. Ama bu devletin askerini, bu milletin evlatlarını savaşın içine çekmeye çalışmayın ! Hamas ile İsrail’in ortak yürüttüğü bu iğrenç siyasetin içinde bizim işimiz yok .

Savaşmamız gereken bir durum söz konusu olursa biz en önde gideceğiz zaten. Ve böyle bir durumda ufak menfaatler karşılığı düşman saflarına geçip Türk milletini sırtından vuracak yine siz olacaksınız Arap sevici dinciler olarak.

Siz en iyisi yine sağa sola cuma mesajları atmaya, Yasin’i şerif hediye etmeye, kola dökmeye devam edin bence.

Yaptığınız en iyi şey bu çünkü.

29 Şubat 2012 Haber"BOP Hükümeti, kuru lafl söylemek yerine somut adımlar atmalıdır. 12 Yıldır Anadolu'nun ortasında İsrail'i korumak için kurulan bir Füze Kalkanının varlığı bile Türkiye adına utanç vericidir. Malatya Kürecik'te İsrail'i korumak için kurulan Füze Kalkanı.
" Ben sadece Ziya Paşa’nın ünlü beyitini hatırlatmak istiyorum:"Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz", siz BOP projesi olan ABD-İsrail projesi olan AKP'nin izlediği siyasete bakınız ve bu siyasetten kimin fayda sağladığına bakınız.

Yorumlar