Tanrı felaket göndermez. felaketini insan kendi yaratır. Halk mutlaka bir gün: suçlu Ayağa kalk! Diyecektir.

Devlet nizamında af yoktur, yaşamı güvenilir kılmak ve vatandaşlık temelli ortak yaşamın kurallarını tanımlamak vardır. Ancak hükümetler af muessesini çalıştırmak için irade kullanırlar. Dolayısıyla bu iradeye destek veren herkes ama herkes suçludur. Çalıyor ama çalışıyor aymazlığını slogan haline getirenler suçludur. Bilime ve bilim adamına sırtını dönüp dinbaz şarlatanlara prim verenler suçludur. Olası afet risklerini hesap edip, acil müdahale çalışmalarını planlamayan kamu görevlileri suçludur. Partizanligin herşeyin önüne koyup devlette liyakatliği ortadan kaldıran kafa yapısı suçludur.....

Asıl suçlu kim kendisi çok iyi biliyor? İmar affı ile denetimsiz bir sürü bina insanlara mezar oldu Bak İstanbul'u 25 Yıl bunlar yöneti ve Büyük RANT elden gitti diye öfkenlenmekteler... almış olduğu Rüşvet ile. Bak en son Çıkardıkları 2019'da Çürük binalara ruhsat verilmesi için yapılan “imar affı” reklamı . Bir de utanmadan Konuşuyorlar. 

 Aşağıdaki fotoğraf İstanbul'dan... Deprem toplanma alanı yok, yeşil alan yok... Çünkü hepsi imara açıldı, deprem toplanma alanı arsaları yandaşlara satıldı... Bu bölgeye kurtarma çalışmaları için vinç giremez, kepçe giremez; onlar giremeyince de kurtarma ekipleri de bir şey yapamaz. Bunun adı kader mi, ahmaklık mı, aptallık mı?.. Parti mankurtları bunu göremiyor... Gören gençler de işte bu yüzden deist oluyorlar.

Para eşittir Oy...Bu 5 yıl görevde kalalım diye...
Erdoğan'ın, iktidara gelmesinden 7 ay sonra gerçekleşen 2003 Bingöl depreminde yaptığı açıklamanın görüntüleri. 
Yani Ülkeyi yıkan deprem değil.
 

 

Yorumlar