Malatya'da yıkılan Seyr-i İstanbul Sitesinin sahibi. Poyraz İnşaat'ın kurucusu."Faizsiz ev sahibi olun!"

 

PEŞİN FİYATINA FAİZSİZ
Deprem bölgesinde beşi de yıkılan beş bloklu bir site. Önünde branda bir reklam:
"Faizsiz ev sahibi olun!"
Vatandaş seviniyor:
"Oh, faizsiz ev sahibi oluyorum".
Siyasi erkin göbekli il oligarkı da seviniyor:
"Bi ahmak daha buldum, Allahın izni ile bir daireyi ona kakalıyacağım".
Üç ya da beş milyona kakalama işi bitirliyor.
Vatandaş depreme dayanıklı olup olmadığını sormuyor bile; faizsiz olması depremden daha önemli çünkü.
Yeşil oligark için de deprem konusu zaten önemsiz. Bazen deprem konusunu soran tek tük alıcılar çıkıyor. Yeşil oligark hemen sakalını sıvazlıyor:
"Tööbe estağfurullah muhterem kardeşim!.. Bu dünyada alacağımız nefes sayısı bile, ervahı ezelde, Allah celle celalhü tarafından belirlenmiştir. Deprem konusunu sil kafandan."
Deprem konusu bu etkileyici sözlerle şıppadak kafadan siliniyor. Hatta "faizsiz" olmasına dikkat eden müşteri "Sen beni yanlış anladın, kusura bakma" diyor bir de.
Siyasi erke yakın olan, il başkanı, belediye başkanı, milletvekili adayı belirlemede söz sahibi olan, yeri geldiğinde İl Jandarma Alay Komutanına selam durduran, kırmızı ışıkta geçtiğinde kendisine ceza yazan polisi sürdüren yeşil oligarkı bu düzende kimse yargılayamaz. Gariban müminler de çokça mezar sahibi olduğu ile kalırlar.

Bu adam Muharrem Poyraz. MÜSİAD Malatya Eski Başkanı. Malatya'da yıkılan Seyr-i İstanbul Sitesinin sahibi. Poyraz İnşaat'ın kurucusu.

Malatya'da inşa ettiği Seyr-i İstanbul Evleri kum tanesi gibi çöktü. Bu kişi Türkiye'nin başka illerinde de siteler yaptı. Ancak websitesini kapatarak kayıplara karıştı.

Yıkım içindeki Seyr-i İstanbul Evlerinin tahlili

Yıllardır Malatya'da parmağında oynatmadığı kimse kalmadı. Şu anda kayıp...

Burada, o sitede oturan bir vatandaşın feryadını duyabilirsiniz:

2 hafta önceki ilan. Yeni proje

Muharrem Poyraz'ın Hekimhan ilçesi Karapınar köyündeki besi çiftliğinde saklandığı yönünde bir ihbar var. Elbette siyasi yakınları onu korumuyorsa yetkililer onu rahatça bulur.



 

Yorumlar