Çay harareti alır, eşeklik bâki kalır. Millet başına gelecekleri çoktan hak etti.

Sorunu başından beri bilinçli yaratan sorunun çözümü olamaz. Dünyanın buğday ambarı olan ülkeyi ithal besine muhtaç eden sonunda açlığa terk eder.
Tamam vergileri,trafik cezalarını , SSK primlerini ,KDV leri ,otoban , köprü geçiş ücretlerini , akar yakıt, elektrik ve doğalgaz faturalarını da ödemeyelim onlarada faiş zam ve vergi. TL'yi pula çeviren kendi yalan dolan siyaseti değilmiş gibi Ona Buna B?k atmakta.

Bu millet her şeyi hak ediyor ve hala demogoji ye oy vermem diyemiyor. Ülke kaynakları yağmalanıyor. - iktidar ekonomide yanlış adımlar atmıştır ve şu anda millet bunun cezasını çekiyor.

Türkiye uzun yıllardır alarm sinyalleri veriyor. yanlış politikalar ülkeyi ekonomik, sosyal ve siyasal açıdan felaketin eşiğine getirmiştir. talimatla faizler inmiyor, döviz kurları düşmüyor. Rant ekonomisi Türkiye’yi iflasa sürüklemiştir. Acı ama gerçek: Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir. Cahil toplumlarda hep aynıdır: eğitimsiz, kültürsüz ve cahil insanlar güç, cesaret ve yön için önder ararlar! Çay harareti alır, eşeklik bâki kalır. Millet başına gelecekleri çoktan hak etti.

Yada Türkiye'de Ev Kirası Yada Konut Fiyatları neden Artmakta ülkeyi Avrupanın Huzuru için para karşılığı Mül-teçi çöplüğüne çevirdi . Sınırları açar nüfusa 15 milyona yakın yeni sı-ğın,macı eklersen arz talep yasasına göre kiraların artması konut sorunu çıkması kaçınılmazdır. Yapılan hataları görmezden gelip fahiş kira artışı demek ise ekonomik cahilliktir.

- Hükümetin açık kapı politikası ile ülkemizi yolgeçen hanına, sınır,larımızı kevgire çevirdiler.- Türkiye maalesef bir mül-teci kampına dönüştürüldü. Diyorum ya, Gırgır dergisi gibi bir ülke hâline geldik diye. Türkiye'yi Bunlar Avrupa nın çöp kovası yaptılar. 2019'da demişti "Bugün Avrupa halkları kendi topraklarında huzur ve güven içinde yaşıyorsa Türkiye'nin ve Türk milletinin fedakarlığı sayesindedir." Diyen bir kafa. Kendi ülkesinin huzurunu değil Avrupa'nın huz-uru bozulmasın diye para karşılığı Ülkeyi sosyal çöp-lüğe çevirdiler. 

Yorumlar